Cykel
Tycker du precis som vi att cyklar och cykeltillbehör är bland det roligaste som finns? Då har du kommit rätt. Hos oss hittar du de rätta produkterna – och de senaste.
Om Vartex cykel
Varumärken
Kataloger

RäTT KVALITET TILL RäTT PRIS

Få LEVERANTÖRER KAN SLå OSS På FINGRARNA NäR DET GäLLER CYKEL OCH CYKELTILLBEHÖR. VåRT SORTIMENT STRäCKER SIG NäMLIGEN FRåN ENKLASTE BASTILLBEHÖR TILL TEKNISKT AVANCERADE TOP OF THE LINE- PRODUKTER.

Våra varumärken vittnar om både bredd och kvalitet och det gäller både de internationellt välkända namnen och våra helt egna.

För dig som tycker att cyklar är det bland det roligaste som finns kan vi lova att du hittar rätt tillbehör, till rätt kvalitet och till rätt pris hos oss.

accessories
you can’t
live without

LAPIERRE • BATAVUS

Nytt bidrag för elfordon.

Hej!

Regeringen har föreslagit att du som köper en elcykel, elmoped eller elmotorcykel ska kunna söka bidrag hos Naturvårdsverket under 2018. Bidraget förutsätter att riksdagen godkänner regeringens förslag till budget. Beslut tas i december. Här är några saker som är bra att veta just nu:

För mer information: Faktablad

25%

Kataloger

Bläddra i våra senaste produktkataloger. Här kan enkelt söka efter produkt, namn, artikelnummer eller liknande. Du kan även ladda ner eller välja att skriva ut dem. Vi hoppas du ska tycka om innehållet är lika mycket som vi gör.